Cecile's
Reserveren
  • Take Away
  • Start
  • Wie zijn wij
  • Vacatures
  • À la carte
  • Menu
  • Lunchmenu
  • Menu Kerst en Nieuw
  • Impressie
  • Openingsuren
  • Groepsarrangementen en faciliteiten
  • Contact
Reserveren
Tapas/sharin Voorgerechten Hoofdgerechten Kidskaart Desserts
  • Kaasballetjes

    5 stuks

    € 11,00

  • Kaasballetjes

    10 stuks

    € 20,00

  • Garnaalballetjes

    5 stuks | dagprijs

  • Garnaalballetjes

    10 stuks | dagprijs

  • Scampi fritti

    met zoetzure saus

    € 16,00

  • Gamba's, fregola, kruidenboter

    Gamba’s gebakken in kruidenboter, met zachte fregola en fijne kruiden

    € 24,00

  • ½ Canadese kreeft

    Verse kreeft met zachte fregola en fijne kruiden

    € 32,00

  • Carpaccio afgewerkt met truffelmayo

    Dunne plakjes rundscarpaccio met rucola, Parmezaan en truffelmayo

    € 23,00

  • Garnaalkroketten

    Krokant gebakken garnaalkroketten | dagprijs

  • Kaaskroketten

    Krokant gebakken kroketten met romige kaas

    € 19,00

  • Duo van kroketten

    Combinatie van garnaal- en kaaskroketten | dagprijs

  • Vongole schelpkes

    Kort gestoofde venusschelpen met olijfolie, look, witte wijn en fijne kruiden

    € 24,00

  • Toast champignon revisité

    Geroosterde toast met crème van peterselie en champignon, afgewerkt met gebakken paddenstoelen

    € 22,00

  • Contrefilet grain fed high quality

    Met keuze uit pepersaus of champignonsaus

    € 36,00

  • Filet pur

    Met groene asperges, muhammara, gepofte tomaatjes, triple fried fries

    € 43,00

  • Cote à l’os (per 2 personen)

    Keuze uit pepersaus of champignonsaus | prijs per persoon

    € 43,00

  • Hertenkalffilet

    Met pastinaakcrème, geroosterde paddenstoelen en rode wijn-jus

    € 41,00

  • Paling Cecile’s

    Met venkel en spekblokjes in een lichte roomsaus

    € 36,00

  • Paling in de room

    Klassiek, met fijne roomsaus

    € 35,00

  • Paling gebakken

    Krokant gebakken paling, verse tartaarsaus

    € 35,00

  • Kabeljauw

    Gebakken kabeljauw met pastinaak, hazelnootboter, salie en citroen

    € 34,00

  • Scampi op mediterrane wijze

    Met paprika en courgette

    € 29,50

  • Verse sliptongetjes

    3 stuks in de hoeveboter gebakken

    € 37,00

  • Gamba’s

    Gebakken gamba’s met zachte fregola en kruiden

    € 33,00

  • Veggie ravioli

    Gevulde ravioli met seizoensgroenten

    € 30,00

  • Vol-au-vent van Mechelse koekoek

    Met triple fried fries en een fris slaatje

    € 28,00

  • Varkenswangetjes van Duroc d'Olives varken

    Met triple fried fries en een fris slaatje

    € 28,00

  • Pasta vongolé

    Met huisgemaakte pasta, venusschelpen, witte wijn en fijne kruiden

    € 33,00

  •  

    Al onze vleesgerechten en de scampibrochette worden bereid op de Green Egg in de keuken | max 4verschillende gerechten per tafel

  • Garnaalkroket

    met frietjes en appelmoes | Dagprijs

  • Frikandel (2)

    met frietjes en appelmoes

    € 12,00

  • Kaaskroket

    met frietjes en appelmoes

    € 15,00

  • Contrefilet

    met frietjes en appelmoes

    € 24,00

  • Vol-au-vent

    met frietjes en appelmoes

    € 18,00

  • Varkenswangetjes

    met frietjes en appelmoes

    € 18,00

  •  

    Al onze desserts worden huisgemaakt, ook ons ijs is huisbereid met verse vanillestokken.

  • Dame Blanche

    Vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom | 2 bollen

    € 11,00

  • Dame Blanche

    Vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom | 3 bollen

    € 14,00

  • Coupe Brésilienne

    Vanille-ijs met karamelsaus en krokante nootjes | 2 bollen

    € 11,00

  • Coupe Brésilienne

    Vanille-ijs met karamelsaus en krokante nootjes | 3 bollen

    € 14,00

  • Coupe Advocaat

    Vanille-ijs met advocaat en slagroom | 2 bollen

    € 13,00

  • Coupe Advocaat

    Vanille-ijs met advocaat en slagroom | 3 bollen

    € 16,00

  • Crème brûlée

    Vanille crème met krokant laagje

    € 13,00

  • Coupe Colonel

    Espuma van limoen en gember met sorbet met alcohol

    € 14,00

  • Coupe Colonel

    Espuma van limoen en gember met sorbet zonder alcohol

    € 12,00

  • Café glacé

    Ijskoffie met slagroom en vanille-ijs

    € 13,00

  • Dessert van de maand

    € 12,00

  • Sabayon

    Kriekbier of Baileys | per 2 personen | gereserveerd met een bolletje ijs

    € 12,00

Masonry gallery image
Masonry gallery image
Masonry gallery image
Cecile's

Dorpsstraat 127, 9980 Sint Laureins

0476022880
cecilesreservatie@hotmail.com

BE 0800.427.766

Reserveren
© Powered by TableFever
Cookies & Privacy