-
Kaasballetjes
5 stuks
€ 11,00
-
Kaasballetjes
10 stuks
€ 20,00
-
Garnaalballetjes
5 stuks | dagprijs
-
Garnaalballetjes
10 stuks | dagprijs
-
Scampi fritti
met zoetzure saus
€ 16,00
-
Gamba's, fregola, kruidenboter
Gamba’s gebakken in kruidenboter, met zachte fregola en fijne kruiden
€ 24,00
-
½ Canadese kreeft
Verse kreeft met zachte fregola en fijne kruiden
€ 32,00
-
Carpaccio afgewerkt met truffelmayo
Dunne plakjes rundscarpaccio met rucola, Parmezaan en truffelmayo
€ 23,00
-
Garnaalkroketten
Krokant gebakken garnaalkroketten | dagprijs
-
Kaaskroketten
Krokant gebakken kroketten met romige kaas
€ 19,00
-
Duo van kroketten
Combinatie van garnaal- en kaaskroketten | dagprijs
-
Vongole schelpkes
Kort gestoofde venusschelpen met olijfolie, look, witte wijn en fijne kruiden
€ 24,00
-
Toast champignon revisité
Geroosterde toast met crème van peterselie en champignon, afgewerkt met gebakken paddenstoelen
€ 22,00
-
Contrefilet grain fed high quality
Met keuze uit pepersaus of champignonsaus
€ 36,00
-
Filet pur
Met groene asperges, muhammara, gepofte tomaatjes, triple fried fries
€ 43,00
-
Cote à l’os (per 2 personen)
Keuze uit pepersaus of champignonsaus | prijs per persoon
€ 43,00
-
Hertenkalffilet
Met pastinaakcrème, geroosterde paddenstoelen en rode wijn-jus
€ 41,00
-
Paling Cecile’s
Met venkel en spekblokjes in een lichte roomsaus
€ 36,00
-
Paling in de room
Klassiek, met fijne roomsaus
€ 35,00
-
Paling gebakken
Krokant gebakken paling, verse tartaarsaus
€ 35,00
-
Kabeljauw
Gebakken kabeljauw met pastinaak, hazelnootboter, salie en citroen
€ 34,00
-
Scampi op mediterrane wijze
Met paprika en courgette
€ 29,50
-
Verse sliptongetjes
3 stuks in de hoeveboter gebakken
€ 37,00
-
Gamba’s
Gebakken gamba’s met zachte fregola en kruiden
€ 33,00
-
Veggie ravioli
Gevulde ravioli met seizoensgroenten
€ 30,00
-
Vol-au-vent van Mechelse koekoek
Met triple fried fries en een fris slaatje
€ 28,00
-
Varkenswangetjes van Duroc d'Olives varken
Met triple fried fries en een fris slaatje
€ 28,00
-
Pasta vongolé
Met huisgemaakte pasta, venusschelpen, witte wijn en fijne kruiden
€ 33,00
-
Al onze vleesgerechten en de scampibrochette worden bereid op de Green Egg in de keuken | max 4verschillende gerechten per tafel
-
Garnaalkroket
met frietjes en appelmoes | Dagprijs
-
Frikandel (2)
met frietjes en appelmoes
€ 12,00
-
Kaaskroket
met frietjes en appelmoes
€ 15,00
-
Contrefilet
met frietjes en appelmoes
€ 24,00
-
Vol-au-vent
met frietjes en appelmoes
€ 18,00
-
Varkenswangetjes
met frietjes en appelmoes
€ 18,00
-
Al onze desserts worden huisgemaakt, ook ons ijs is huisbereid met verse vanillestokken.
-
Dame Blanche
Vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom | 2 bollen
€ 11,00
-
Dame Blanche
Vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom | 3 bollen
€ 14,00
-
Coupe Brésilienne
Vanille-ijs met karamelsaus en krokante nootjes | 2 bollen
€ 11,00
-
Coupe Brésilienne
Vanille-ijs met karamelsaus en krokante nootjes | 3 bollen
€ 14,00
-
Coupe Advocaat
Vanille-ijs met advocaat en slagroom | 2 bollen
€ 13,00
-
Coupe Advocaat
Vanille-ijs met advocaat en slagroom | 3 bollen
€ 16,00
-
Crème brûlée
Vanille crème met krokant laagje
€ 13,00
-
Coupe Colonel
Espuma van limoen en gember met sorbet met alcohol
€ 14,00
-
Coupe Colonel
Espuma van limoen en gember met sorbet zonder alcohol
€ 12,00
-
Café glacé
Ijskoffie met slagroom en vanille-ijs
€ 13,00
-
Dessert van de maand
€ 12,00
-
Sabayon
Kriekbier of Baileys | per 2 personen | gereserveerd met een bolletje ijs
€ 12,00